Menu
header photo

Hrvatska!

Vijesti iz Hrvatske.

Smjestite svoje web stranice na sigurno

Otvorili ste svoju tvrtku, obrt ili nešto slično. Nemate klijenata i odlučili ste potrošiti određena sredstva na reklamu. Mogućnosti za to su velike. Predstavite se možete putem televizije, radija, novina i sličnih medija, no prvo biste svakako trebali razmisliti o predstavljanju putem Interneta, odnosno putem osobnih web stranica. Ako ih ne znate sami izraditi, unajmit ćete nekog tko zna. A tada vam preostaje još registrirati određenu domenu te potražiti siguran smještaj za svoje web stranice, odnosno hosting. Možete se odlučiti za inozemne tvrtke koje pružaju tu uslugu, ali ništa loše nećete proći niti ako se odlučite za hrvatski hosting.

Hrvatski hosting je prilagođen domaćim korisnicima

Ono po čemu se hrvatski hosting razlikuje od usluga nekih tvrtki iz inozemstva je prilagođenost domaćim korisnicima. To posebno dolazi do izražaja kod korisnika koji ne barataju dobro stranim jezicima koji su vam potrebni za ugovoranje hostinga kod neke inozemne tvrtke. Čak ako to i uspijete uraditi, problem nastaje u slučaju određenih poteškoća s hostingom i potrebne daljnje komunikacije s inozemnim pružateljem hostinga. Ugovorite li hrvatski hosting, s time nećete imati problema. To znaći da ćete pravovremeno dobiti svu potrebnu pomoć, na hrvatskom jeziku. A ono što je svakako važno naglasiti je da razina usluge neće nimalo zaostajati za onom koju biste dobili od inozemnih tvrtki.

Pružatelji hrvatskog hostinga i paketi

Hrvatski hosting danas se može ugovoriti u nekoliko različitih tvrtki koje djeluju na području Hrvatske. Bitno je napomenuti da ne morate tražiti pružatelja hrvatskog hostinga u svojoj blizini jer se sav proces ugovaranja usluga može obaviti putem Interneta. Isto tako, za bilo kakvu pomoć, uvijek se možete obratiti telefonskoj korisničkoj podršci. Tvrtke koje nude usluge hrvatskog hostinga su za svoje klijente pripremile razne pakete. Zato ako točno znate što vam je potrebno, svakako provjerite ponude više različitih tvrtki kako biste pronašli najbolju ponudu. Ti paketi se razlikuju po mnogo stavaka, tako da neke stavke koje su u nekoj tvrtci dio osnovnog paketa, u nekoj drugoj možda nisu. Stavke u kojima se ti paketi razlikuju su veličina prostora koji možete koristiti za smještaj svojih stranica, količina internetskog prometa, operativni sustav i sl. U svakom slučaju, zbog bogate ponude ne biste trebali imati problema s pronalaskom idealnog paketa koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Treba vam izrada majica s natpisom? Onda si pročitajte članak na tu temu.

Go Back

Comment