Menu
header photo

Hrvatska!

Vijesti iz Hrvatske.

Ne dopustite komarcima ulazak u vaš dom

Lijepo vrijeme često asocira na druženje i zabavu na otvorenom. No, poneke će asocirati i na neke negativne stvari, kao što su ubodi komaraca. S dolaskom toplijeg vremena se veže i dolazak komaraca. Toga su ponajviše svjesni onima kojima se domovi nalaze u blizini neke vode i grmlja, jer na takvim mjestima ima još više komaraca. Jednom kada vam komarci uđu u dom, teško ih se riješiti i pitanje je vremena kada će vas ubosti. A da biste im onemogućili ulazak, mreža protiv komaraca na vratima i prozorima je odlično rješenje.

Mreža protiv komaraca je odlična preventiva

Kada je riječ o raznim metodama borbe protiv komaraca, mreža protiv komaraca svakako spada u preventivnu. To znači da vam ona služi da zaustavite komarce u samom početku, odnosno ulasku u vaš dom. Mnoge druge metode, poput raznih kemijskih sredstava, koriste se nakon što su komarci već uspjeli ući u vaš dom. Naravno, ne treba niti spominjati koliko novca ćete potrošiti za sva ta  razna sredstva. Upravo zbog toga je mreža protiv komaraca puno bolje, preventivno rješenje. Jednom je kupite, postavite i komarci će ostati vani. 

Postavite jednu ili više njih

Ovisno o vašem domu i vašim navikama, možete se odlučiti za postavljanje jedne ili više mreža protiv komaraca. Mnogi se odlučuju da ju postave na balkonska vrata koja najviše koriste tijekom dana, odnosno koja često otvaraju i zatvaraju. Postavi li se mreža protiv komaraca na takva vrata, ona će se nakon svakog prolaska ponovo zatvoriti. Odnosno, vama će omogućiti nesmetan ulaz i izlaz, a ujedno će komarce držati podalje od vašeg doma. 
Volite li često otvarati prozore, mreža protiv komaraca dostupna je i za takve svrhe. Jednom postavljena na prozore, omogućit će vam da bez straha otvorite prozor, pružati vam dovoljno svjetla i zraka, a ujedno ćete biti sigurni od komaraca.


Zbog svih navedenih predosti, mreža protiv komaraca je mnogima postala glavno sredstvo u borbi s komarcima. Vrlo lako se postavlja, a također se i vrlo jednostavno skida. Zbog toga je za vrijeme zimskih mjeseci, kada nema komaraca, možete jednostavno skinuti, a za vrijeme ljetnih mjeseci postaviti i biti zaštićeni. 

 

Go Back

Comment