Menu
header photo

Hrvatska!

Vijesti iz Hrvatske.

Majice s natpisom po želji

Kada spomenemo 3 glavna odjevna predmeta, majice bi se zasigurno našle na prvom mjestu. Većina ljudi majice u odnosu na hlače i cipele smatra bitnijima, a danas svoju originalnost i jedinstvenost možete dokazati. Izrada majica s natpisom unikatan je način da sami sebi dizajnirate majicu po želji, a osim natpisa moguće je i tiskanje slika.

Jednobojne majice na kojima se slika natpis često znaju biti nekvalitetne, no osim njih za kvalitetu majice bitna je i kvaliteta otiskanog natpisa.

Kako odabrati majicu?

Na nekim web shopovima izrada majica s natpisom doista je jednostavna i zabavna, a to je omogućeno putem web aplikacije koja se svodi na odabir, dizajniranje i u konačnici kupnju majice koju sami izradite. Odaberite veličinu majice, te boju, a nakon toga na tiskanje možete staviti bilo koji natpisi ili sliku. Nakon izrade ukoliko vam se majica sviđa možete je kupiti, a ukoliko ne možete odustati od kupnje ili dizajnirati novu majicu.

Zašto su majice s natpisom postale popularne?

Kako su majice s natpisom postajale sve popularnije i popularnije, tako je i izrada majica s natpisom danas jednostavnija nego prije nekoliko godina. Osim što su tehnike izrade s godinama napredovale, tako su i razne web aplikacije i kupnja online učinile da danas u svega par klikova mišem možete dizajnirati majicu kakvu god želite, a isto tako nakon što je dizajnirate u par klikova mišem i kupiti.

Izrada majica s natpisom dostupna je svima i ona pruža to da se iskažete i nosite unikatnu majicu kakvu nitko drugi nema. Osim za izražavanje vlastitih mišljenja i stavova, izradom majice s natpisom možete iskazati svoju originalnost i stil i isticati se u masi. Majice sa natpisom možeju koristiti i kao personalizirani pokloni,

Kako prepoznati kvalitetu majice?

Osim po materijalu, gdje pamuk označava da je majica kvalitetna i zdrava za kožu, prema vrsti kojom se natpis tiska na majicu možete prepoznati njenu kvalitetu i dugotrajnost. Kao najpopularniji način i najbolji način tiskanja natpisa na majicu nameće se sitotisak. 

Majice s elastinom lijepo stoje uz tijelo, no elastin tijelo guši i zbog toga kod nošenja majica s elastinom može doći do prekomjernog znojenja i neugodnih mirisa.

 

Go Back

Comment