Menu
header photo

Hrvatska!

Vijesti iz Hrvatske.

Lijepe i duge trepavice - kako ih imati

Duge trepavice su godinama unazad trend koji svaka žena želi da isprati – bilo da ima prirodne trepavice ili nadograđene. Međutim, ono što je odmah očigledno, nadogradnja trepavica danas nas neće zanimati, već ćemo isključivo pisati o savjetima za lijepe i duge prirodne trepavice.
Naš prvi i najjednostavniji savjet jeste da redovno češljate vaše trepavice. Ovako ćete potpomoći njihov rast, vjerovali ili ne. Najjednostavnije i najlakše, ali ako želite puno više od toga nastavite čitati.

Šminka ubija prirodnu ljepotu

Za početak da vas pitamo jedno jednostavno pitanje – Koliko ste puta legli na spavanje, a niste prethodno skinuli šminku s vašeg lica. Poznata je činjenica da ovakvo postupanje prema licu loše utiče na kožu, ali je malo manje poznato da ni trepavice baš najbolje ne podnose to.
Vjerojatno se u glavi još preračunavate, ali uzalud to radite, vjerojatno se i ne možete sjetiti koliko je to puta, jer to uradite bar jednom sedmično, poslije napornog dana na poslu ili poslije izlaska. Zbog toga, nikada nemojte zaboraviti skinuti šminku prije spavanja, osjećajte se ljepše i budite ljepši.

Serum za rast trepavica

Na tržištu se neko vrijeme nalaze odlični preparati koji pomažu i ojačavaju vaše trepavice. Isto kao s kosom, nije dovoljno ojačati samu dlaku – potrebno je u cjelosti dopustiti trepavicama da se regeneriraju i da budu jednostavno ljepše.
Svaki dobar serum za rast trepavica pomaže trepavicama na više načina – one postaju gušće, tamnije i jače. Ova zadnja riječ je ključna – jake trepavice su one koje najljepše izgledaju, ali i one koje ne otpadaju tako lako.


Tu dolazimo do onoga čemu svaka žena na svijetu žudi – duge trepavice. Da bi trepavica bila duga ona mora biti jaka i njegovana. Jaka trepavica je i ona koja u sebi sadrži dovoljnu dozu elastičnosti, raste duže i samim tim postaje duža.

Nemojte riskirati

Kao i svaki preparat, serum za rast trepavica ne djeluje odmah, pa zbog toga izaberite onaj koji vam garantira lijepe i duge trepavice. Kada kažemo garancija, mislimo doslovno – dobivate novac nazad ako se ne ispuni sve ono što se obećava. Naravno, ako jednom probate dobar proizvod nemojte eksperimentirati!

Go Back

Comment